Ste že slišali za Poppers?

Ste že slišali za Poppers?

Naš svet se zadnja leta vse hitreje vrti in mi z njim. Ljudje drvimo eden mimo drugega, ženemo se v službi, doma, skrbimo za družino in druge obveznosti. Tako se nemalokrat pripeti, da si zase niti ne vzamemo časa, ko pa si končno ga, ne gre vse po načrtih.

Če tokrat pokukamo v spalnico in si predstavljamo par, ki se predaja strastem ter dodamo ščepec stresa, ki izvira iz prej naštetega, dobimo kaj hitro rezultat, ki nam ni všeč. Pri intimi je sproščenost ključnega pomena, in če te ni, kaj hitro pride do negativne izkušnje. Tu pa nastopi Poppers.

Kaj sploh je Poppers?

Poppers so v resnici močno hlapljive arome v katerih se nahaja posebna vsebina, ki v človeku po vdihavanju le-te povzroči kemično reakcijo. Ta se odrazi v večji sproščenosti in zelo dobro vpliva na osebo, ki si želi več intime in bolj čutno zaznavo vsega, kar sodi poleg.

Počutje ob Poppersu
Poppers omogoča osebi, da si želi več intime in odnose bolj čustveno zaznava.

Izdelek je nastal po zgledu kapsul, ki so že pred desetletji služile za zdravljenje srčnih bolnikov. Mešanica se je nahajala v posebnih kapsulah, ki jih je bilo treba razpočiti, da bi lahko vdihnili zdravilno kemikalijo. Prav ta pok pri uporabi kapsul je bil povod za ime Poppers.

Kako deluje afrodiziak Poppers?

Sama uporaba izdelka je nadvse enostavna. Najprej je treba povedati, da je na voljo več različnih vonjev in »učinkov«, med katerimi pa je vedno znova zaželen seveda tisti sproščujoči, ki zrak v prostoru napolni z nečim posebnim, kar vzpodbudi libido.

Ko zadeva prične delovati, se najprej zniža krvni tlak in se posledično sprostijo mišice. Nekoliko se poviša utrip srca, pojavi se občutek evforije, ki vodi v zelo lepo stanje duha. Jasno je, da je takrat oseba povsem pripravljena na najbolj vroče intimne trenutke.

Je izdelek lahko škodljiv?

Izdelek sam po sebi ni škodljiv in je popolnoma varen. Je pa potrebno Poppers uporabljati v skladu z navodili proizvajalca. Torej, izdelek je namenjen aromatiziranju prostora in deluje tako, da vdihavamo zrak, v katerem se nahaja kemikalija.

Nikakor pa ne smemo vsebine stekleničke zaužiti ali pa jo uporabljati vzporedno s katerimi izmed zdravil ali prehranskih dopolnil, ki pomagajo pri slabi erekciji. Učinek bi se tako pomnožil in kaj lahko pride do omotice, slabega počutja, celo izgube zavesti.

Kako uporabiti Poppers?

Da bi izdelek varno in učinkovito uporabili, je potrebno odviti pokrovček na steklenički in le-to postaviti na polico ali omarico v prostoru. To storimo tik pred pričakovanim intimnim odnosom, nakar lahko kaj kmalu začutimo njegovo delovanje.

Po končani uporabi je potrebno stekleničko zapreti nazaj z originalnim pokrovčkom, ki je narejen tako, da v popolnosti preprečuje nadaljnje izhlapevanje vsebine. Stekleničko je potrebno shraniti stran od dosega otrok ali ognja.

Na kaj vse deluje?

Poleg tega, da nas vonjava iz Poppersa trenutno sprosti, poskrbi za sproščene mišice, nižji krvni tlak in močnejše bitje srca, poskrbi tudi še za nekaj drugih reči, ki se tičejo intime. Erekcija ob uporabi tega izdelka je močnejša kot sicer in tudi traja dlje. Vsekakor pa se ojačajo vsi čuti in zaznave, ki poglavitno vplivajo na to, kako intenziven spolni odnos bomo imeli.

Tina

Tina

Ker rada pripravljam zanimive prispevke, sem se odločila, da postavim spletni portal. Prepričana sem, da boste izvedeli veliko novega, se tudi kaj naučili, morda pa si z branjem člankov le popestrite dan.

Povezani prispevki